Det jeg tilbyder: Rapporter/undersøgelser/spørgeskemaer

Hvad er det egentlig, du kan bestille mig til? Det kan du få inspiration til i denne serie.

Jeg har netop udfærdiget en rapport for Døvefilm: Deres bruger- og seerundersøgelse for 2020, hvor der blev dykket ned i medievaner og brugertilfredshed.

Skal din virksomhed eller organisation have foretaget en lignende undersøgelse med en efterfølgende rapport? Har I ikke ressourcerne selv? Så kan I outsource opgaven til mig.

Så bliver rapporten afleveret til jer indenfor den tidsfrist, vi aftaler.

Prisen på en rapport er individuel; det kommer an på, om jeg skal lave den første del af undersøgelsen, hvor meget tid det forventes at tage, hvor mange sider rapporten skal være på, og om jeg også skal sørge for den grafiske opsætning med hjælp af en af mine samarbejdspartnere. Det er helt uforpligtende at kontakte mig for at få et overslag.

Og rapporten, jeg lavede for Døvefilm? Den kan du læse her: https://bit.ly/37vGAMj

/ Mette Bertelsen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top