Indhold til web

Få udarbejdet originalt indhold til dine sider og indlæg – tekster og billeder, der begejstrer både mennesker og maskiner

Det kan du få lavet

Hvorfor skal du bruge en tekstforfatter?

Du får et professionelt resultat

Læsere på nettet bliver hurtigt distraherede. Kvalitetsindhold skrevet til nettet er er letlæseligt, skarpt og brugervenligt. En tekstforfatter arbejder altid med dette her i baghovedet:

  • Hvem er læseren (målgruppen) til teksten?
  • Besvarer teksten de spørgsmål, læseren har?
  • Er teksten forståelig? Uklare formuleringer er no-go.
  • Opfylder teksten sit formål? 
  • Matcher teksten den helt rette tone of voice?

Du får lavet tekster, der bliver fundet

I dag er det som tekstforfatter ikke nok at være god til at skrive tekster. Som tekstforfatter skal man også kunne udarbejde indhold, der fanger maskiner.

Mens en almindelig tekstforfatter fokuserer på at skrive indhold, der er informativt, engagerende og godt skrevet, har en SEO-tekstforfatter det ekstra ansvar at optimere indholdet til at rangere højt i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google.

Du får aftalt indhold til aftalt tid

At skrive en god tekst kan være en tidskrævende proces. Især hvis man ikke er fortrolig med at skrive til nettet eller har mange andre opgaver at tage sig af. 

Når man arbejder som tekstforfatter, forbereder man sig ved at lave research og ved at forventningsafstemme, man skriver, retter og sætter op.

Ved at outsource opgaven med at udarbejde indhold til en professionel tekstforfatter kan man spare en hel del tid og fokusere på andre vigtige opgaver i ens virksomhed – og blot afvente resultaterne.