Om Mette Bertelsen

Lær mig at kende

Som fagperson er jeg nysgerrig og engageret – og så går jeg meget op i at være venlig og professionel.

Jeg har altid været ret glad for at skrive. Og for at udgive det – især til web, som har sindssygt mange muligheder for at nå ud til alle mulige målgrupper hele verden over. 

Det har jeg bygget min profession op omkring. Sammen med en solid omgang digital forretningsforståelse.

Af uddannelse er jeg bachelor i medievidenskab og journalistik, og så er jeg cand. IT i E-business. Sidenhen har jeg suppleret op med efteruddannelse i digital markedsføring, projektledelse og ledelse. Du skal være velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Om det jeg laver

Som tekstforfatter er mit fokus at skabe originalt og velskrevet indhold, der fanger læserens opmærksomhed og skaber relationer. Ved at arbejde fokuseret med søgemaskineoptimering (SEO) sikrer jeg også, at dit indhold bliver fundet af dem, der leder efter det.

Gode tekster gør det ikke alene. Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en digital strategi. På den måde har du altid guidelines for hvordan du skal gøre. 

Jeg er IPMA certificeret projektleder og har erfaring med at lede projekter fra ansøgning til afslutning. 

Jeg arbejder også en del med fundraising – som i virkeligheden også er strategisk kommunikation. Denne viden og ballast gør, at jeg kan hjælpe dig med at fundraise til dine projekter.

Ved min anden hjemmeside, d:gain, kan du læse mere om mine hjemmesider i WordPress.

Jeg leverer også journalistiske artikler. Som journalist er jeg nysgerrig af natur. Jeg sætter en ære i at undersøge emner grundigt for at sikre, at mine artikler er informative og velresearchede. Jeg kigger altid efter historier, der interesserer mine kunders målgrupper.