Søg
Close this search box.

Om Mette

Unikt indhold

Som person ser jeg mig selv om en, der er rolig, venlig og fuldstændig transparent i sin kommunikation til omverdenen. Jeg sætter en ære i at være fuldt ud tilstedeværende og derfor ønsker jeg også at være kendt for hurtige svartider og for at være klar på chatten.

Jeg er et menneske.  Og jeg laver originalt indhold til mennesker. Jeg besidder etik, erfaring, empati og evner til at levere unikke, troværdige og relevante fortællinger. 

Lige nu – i 2024 – strømmer nettet over med AI-skabt indhold. Det er overvejende hurtigt, effektivt og godt. Men vi har stadig brug for den menneskelige hjerne og faglighed til at kvalitetssikre og tilføje nyt – og unikt – indhold.

Der er ingen grund til at bruge unødvendigt lang tid på noget, som kan løses hurtigere med kunstig intelligens. Men det, jeg leverer, skal være unikt.

Når jeg arbejder, bruger jeg derfor AI som makker der kan optimere og give fingerpeg. Men alt fra min hånd er under alle omstændigheder grundigt redigeret, gennemlæst og kvalitetssikret.

Faglighed

Jeg stræber efter at have et godt overblik over digitale tendenser; hvad der virker og hvad der ikke gør. 

Jeg har en BA i medievidenskab fra Københavns Universitet (2006) med sidefag i journalistik  som jeg tog hos Syddansk Universitet (2007).

I 2012 blev jeg færdig med kandidattuddannelsen i E-business fra IT-Universitetet (2012).

Sidenhen har jeg holdt formen med lige med forskellige efteruddannelser, ligesom jeg jævnligt deltager i mindre kurser, webinarer og E-learning.

Jeg er IPMA certificeret ved projektleder-uddannelsen hos Mannaz (2018).

Jeg har gennemgået Dansk Erhvervs grundlæggende lederuddannelse i fem moduler (2023).

Du kan læse mere om hvad jeg ellers har fået foretaget for at holde min faglige form ved lige på min LinkedIn profil.

Kompetencer

Digital kommunikation
Medier
Journalistik
Digital markedsføring
E-handel
Online forretningsmodeller
Projektledelse af digitale projekter
Fundraising

Værktøjskassen

WordPress
Elementor Pro
Woo Commerce
Plausible.io
Mailchimp
Canva (Pro)
Facebook
Instagram
Google Suites
Trello