Testimonials

Det mener mine kunder

De, der har fået en hjemmeside i WordPress

Jeg er kraniosakral og kropsterapeut. Jeg arbejder med et område, Mette ikke kendte til i forvejen. Jeg kan anbefale hende, fordi hun har vist mig en stor grad af tålmodighed og indlevelse i forhold til at sætte sig ind i og forstå mine behov. Uden at jeg havde et færdigt billede af hvad jeg ønskede, har hun skabt min hjemmeside med et udtryk, som jeg er meget glad for og virkelig tilfreds med. Mette arbejder professionelt, er hurtig til at besvare mails og er derfor nærværende i samarbejdet.

Karin Johannesen

Kraniosakral- og kropsterapeut
Med vores forrige hjemmeside i Wix var der mange komplikationer og løsninger, der ikke var tilfredsstillende for os. Derfor skulle vi have ny hjemmeside, der bedre passede til foreningens behov. Hun lyttede til vores ønsker og tanker, og vendte tilbage med rigtig gode og konstruktive forslag til, hvordan vores tanker og ønsker kunne overføres til den nye hjemmeside. Foreningens bestyrelse, medlemmer og frivillige er meget glade for den nye hjemmeside og de nye muligheder, der medfølger. 

Mads Jonathan Pedersen

Formand, Døveforeningen af 1866

De, der har bestilt tekstarbejde

Da jeg skulle lave en ansøgning til en fond, vidste jeg selv godt, at min tekst var meget præget af, at jeg er døv og tænker på tegnsprog. Når tegnsprogstalende skriver, kan ens grammatik og sætninger virke uforståelige for hørende. Jeg ønskede, at min ansøgning skulle fremgå professionel og overskuelig. Derfor havde jeg brug for korrekturlæsning, hvor vedkommende forstod mit særlige døvesprog. Jeg tog derfor kontakt til Mette. Med det samme gik hun i gang med rettelser og forslag om hvordan min tekst skulle fremstå, og hun forstod præcist hvad jeg mente. Og vi fik bevilliget midlerne. Så det var en investering, der tjente sig hjem igen.

Palle Klejs Madsen

Forperson for Onlineklubben SignTube

Når jeg selv er kunde, er det meget rart at kunne læse, hvad andre kunder siger om det produkt, som de har fået leveret af leverandøren. Så jeg samler på denne her side forskellige kundeudtalelser om, hvad man får af mig. Derudover kan du også læse mere om, hvordan det for dem har været at arbejde sammen med mig.

Mette Bertelsen
Scroll to Top